SoulBound

Et privat sted for to personer – med ende-til-ende-krypterte meldinger og bildemeldinger, minner, delt kalender og frivillig posisjonsdeling.

Privat for dere

Partnerkoblingen er laget for to personer. Meldinger og bildemeldinger er ende-til-ende-kryptert mellom deg og partneren. Minner, kalender og andre delte data beskyttes av tilgangskontroll for den private partnerkoblingen.

Frivillig posisjonsdeling

Posisjonsdeling kan pauses eller slås av. Spøkelsesmodus stopper opplasting og beholder bare sist kjente posisjon.

Premium via Apple

Abonnement håndteres av Apple. Gjenoppretting kontrollerer aktive kjøp på Apple-kontoen uten å belaste på nytt.

Personvern

SoulBound behandler opplysninger som er nødvendige for funksjonene du bruker, blant annet kontoidentifikator, partnerkobling, meldinger, bilder, minner, kalenderdata, push-token og posisjon når deling er aktivert. Innholdet i partner-meldinger og bildemeldinger lagres ende-til-ende-kryptert, slik at SoulBound-tjenesten ikke kan lese selve innholdet. Data brukes for å levere appens funksjoner, synkronisering, sikkerhet og brukerstøtte. SoulBound selger ikke personopplysninger.

Brukerstøtte

Ansvarlig: Mikael Sanchez
E-post: mikael.sanchez1279@gmail.com